Водопроводни инструменти

Водопроводен ключ

Поялник за Полиппропилен

Водопроводно менгеме

Водопроводен ключ

Поялник за Полипропилен

Ножица за Полипропилен

Водопроводно менгеме

Винторезна дъска

Ножица за Полиппропилен

Винторезна дъска

Винторезна дъска 1, чешка

 

Ножове за винторезка 1/2

Ножове за винторезка 3/4

Ножове за винторезка 1

Ножове за винторезка 1 1/4

Ключ водопроводен 1, тип гарга

Ключ водопроводен 1 1/2, тип гарга

Ключ водопроводен 2, тип гарга

Раздвижен ключ водопроводен 10

Раздвижен ключ водопроводен 12

Раздвижен ключ водопроводен 15

Ключ водопроводен тръбен 14 350мм Profel

Ключ водопроводен тръбен 18 450мм Profel

Ключ водопроводен тръбен 24 600мм Profel

Поялник за полипропилен комплект, турски

Менгеме водопроводно 2

Ножица за рязане на полипропилен