Разнообразието от стоки, както и компетентното и учтиво обслужване са принципи на фирма 3х3

За нас

Началото на работата на фирма 3х3 Златко Златков е поставено на 12.02.1993 г. Фирмата е изградила дългосрочно сътрудничество с редица водещи производители и големи доставчици на електро-материали, железария, водопровод и други консумативи, необходими за строителната дейност, енергетиката и бита.

Магазинът разполага с изключително богат асортимент, който непрекъснато се обновява, за да отговаря на нуждите на съвременната техника и технологии. Стоките са разпределени в четири основни продуктови линии железария, водопровод и канализация (ВиК), електро-материали и бои. Фирмата предлага над 2 000 вида артикула отговарящи на българските държавни стандарти, на стандартите DIN, TUV. За всяка от тези групи стоки има отделен щанд и витрина в магазинната площ. По-конкретно предлаганите стоки са: професионални и хоби инструменти, железария, лични предпазни средства, градинска техника, абразивни материали, битова химия, обков, електро материали, ВиК части и аксесоари, крепежни елементи, бои и др.

Стремежът на фирмата е да обслужва както крайни клиенти, чрез своя магазин, така и големи фирми, посредством комплексни доставки на преференциални цени.

Нашата мисия е да задоволяваме по най-добрия начин потребностите на нашите клиенти от железарски стоки, бои, ВиК и електро-материали, да им даваме изчерпателна и разбираема информация за употребата и инсталацията на стоките, да им предлагаме най-качествените стоки и най-доброто обслужване на приемливи цени.